• Facebook
  • Instagram
Sundbergs Hverdag

en sundhedsblog om alt fra antiinflammatorisk kost til dødløft

  • Forside
  • Opskriftsindex
  • Sundhed / motion
    • Blogindlæg – KROP & SUNDHED
    • Blogindlæg – MOTION & TRÆNING
  • Kostvejledning / Træning
  • Om / Kontakt
    • Om mig
    • Kontakt
    • Brugervilkår
    • Reklamepolitik & annoncering
    • Cookie- og privatlivspolitik
Frokost / madpakker, Salater, Tilbehør, Vegetar  /  30. januar 2019

Quinoasalat med grønkålschips & sprøde kikærter

af Mette Sundberg

Del / udskriv:

  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to print (Opens in new window)
Spring ned til opskriften
Quinoasalat med grønkålschips & sprøde kikærter

Som det nok afspejles i mange af mine opskrifter, er jeg vild med sprøde kikærter tilsat forskellige krydderier. Her har jeg brugt dem i en lækker salat med quinoa og ristet grønkål, og det smager altså himmelsk! Og mine unger tog imod salaten med kyshånd!

Du kan også lave en lidt større portion og så gemme resterne til en super lækker frokostsalat.

Quinoasalat med grønkålschips & sprøde kikærter

Af: Mette Sundberg
  • 30. januar 2019
  • 4
  • Let Difficulty
  • Print
Ingredienser
  • 2 dl quinoa (jeg brugte blandet sort & hvid)
  • 1 bouillonterning (gerne grøntsagsbouillon)
  • 1 dåse kikærter
  • Krydderier til kikærterne (salt & f.eks. rosmarin, timian..)
  • 1 spsk. olie
  • 6-8 store blade grønkål (ca.)
  • 1-2 spsk. olie
  • 1 tsk. salt
Fremgangsmåde
Step 1
Tænd ovnen på 95 grader varmluft
Step 2
Skyl grønkålsbladene og riv dem i stykker (uden at tage den inderste seje stængel med). Bag dem i ovnen i ca. 1 time. Hold godt øje med dem undervejs.
Step 3
(Hvis du har travlt kan du også bage dem ved 170 grader i 10-15 minutter – de bliver dog lidt mere brændt i kanterne på denne måde.)
Step 4
Fordel grønkålsstykkerne på en bradepande med bagepapir og masser olie og salt ind i grønkålen.
Step 5
Rist kikærterne enten i en airfryer eller på en pande. I min airfryer skulle de have 25 minutter.
Step 6
Kog quinoaen efter anvisning på pakken sammen med en bouillonterning, hæld evt. overskydende vand fra og lad det køle af.
Step 7
Hæld quinoaen i en skål og bland det med grønkålschips og de ristede kikærter.
Step 8
Velbekomme!

Tags

  • "grønne" proteiner
  • guf til tarmene
  • omega-3
  • vegetar

Del / udskriv:

  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to print (Opens in new window)

Indlægsnavigation

Kombucha
Blomkålssuppe med kikærter og chorizo

Relaterede indlæg

Dahl med røde linser
Aftensmad, Fjerkræ, Vegetar  /  12. august 2019
af Mette Sundberg  /  0 kommentarer

Dahl med røde linser

Thaiinspireret quinoasalat med rød spidskål & gulerødder
Salater, Tilbehør  /  29. juni 2019
af Mette Sundberg  /  0 kommentarer

Thaiinspireret quinoasalat med rød spidskål & gulerødder

Ristet rugbrød med avocado & hytteost
Frokost / madpakker  /  24. juni 2019
af Mette Sundberg  /  0 kommentarer

Ristet rugbrød med avocado & hytteost

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om mig

 

Jeg hedder Mette Sundberg og arbejder som selvstændig kostvejleder & personlig træner i Nordsjælland.  Jeg er 46 år, gift med Jacob og sammen har vi Gustav på 12 år og Filippa på 11 år.

Jeg arbejder med overordnet sundhed og har bl.a. fokus på at fremme en antiinflammatorisk livsstil i form af antioxidanter, sunde fedtstoffer, fibre, et stabilt blodsukker og en aktiv & positiv hverdag.

Jeg er ikke fanatisk og lever selv efter princippet, “alt med måde”. Det handler om at gøre kroppen robust til at kunne stå i mod de knap så sunde faktorer, vi bevidst såvel som ubevidst udsætter den for. Der skal ikke være forbudte madvarer, medmindre der er tale om sygdom, allergi eller intolerance. For mange restriktioner medfører cravings, overspisning og dårligt humør.

Jeg elsker at ekserimentere med mad, og her på bloggen vil jeg dele opskrifter og skrive indlæg omkring sundhed og træning – ikke mindst om, hvordan man får integreret en sundere hverdag i en travl (børne)familie.

Har du lyst til at starte i et sundhedsforløb hos mig, så kig endelig forbi www.mettesundberg.dk.

Velkommen til – jeg glæder mig til at være med til at gøre din dagligdag lidt sundere på den sjove måde!

Følg mig her

  • Facebook
  • Instagram

Tags

  • "grønne" proteiner
  • antiinflammatorisk
  • guf til tarmene
  • junkfood i en sundere udgave
  • mad i en fart
  • omega-3
  • sommerferietræning
  • spis mere grønt
  • sunde fedtsyrer
  • sundere søde fristelser
  • vegetar

Kontakt

Ønsker du at høre mere om et sundheds- eller træningsforløb hos mig, eller ønsker du et erhvervsmæssigt samarbejde så send mig endelig en besked ved at KLIKKE HER .
Du kan også læse meget mere om mine vejledningsforløb på mettesundberg.dk

  • Facebook
  • Instagram

Følg med på Facebook

Følg med på Facebook

Er der noget, du leder efter på bloggen? Så søg lige her…

Praktisk information

  • Kontakt
  • Om mig
  • Kostvejledning / Træning
  • Cookie- og privatlivspolitik
  • Reklamepolitik & annoncering
  • Brugervilkår
  • ©sundbergshverdag.dk 2019
Jeg anvender cookies for at sikre, at jeg giver dig den bedst mulige oplevelse af mit website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, accepterer du samtidig min cookie- og privatlivspolitik. OkCookie- og privatlivspolitik