• Facebook
  • Instagram
Sundbergs Hverdag

en sundhedsblog om alt fra antiinflammatorisk kost til dødløft

  • Forside
  • Opskriftsindex
  • Sundhed / motion
    • Blogindlæg – KROP & SUNDHED
    • Blogindlæg – MOTION & TRÆNING
  • Kostvejledning / Træning
  • Om / Kontakt
    • Om mig
    • Kontakt
    • Brugervilkår
    • Reklamepolitik & annoncering
    • Cookie- og privatlivspolitik
Frokost / madpakker, Tilbehør, Vegetar  /  24. marts 2019

Strimlet squash med citron- og persillepesto

af Mette Sundberg

Del / udskriv:

  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to print (Opens in new window)
Spring ned til opskriften
Strimlet squash med citron- og persillepesto

Vil du have en masse grøntsager indenbords uden at føle, at du er på en kedelig grøntsagskur, så skulle du prøve denne udgave. Den lækre pesto gør, at du faktisk slet ikke tænker over, at det er ren squash, du er i gang med at spise. Det bedste resultat opnåes helt klart ved brug af en spiralizer, men sådanne fåes heldigvis også til overkommelige penge.

Den kan spises sammen med både kylling, fisk, grøntsagsfrikadeller, eller hvad du lige har lyst til! Den er også genial i frokostpakken – her ville jeg dog ikke stege squashen men spise dem rå sammen med pestoen.

Strimlet squash med citron- og persillepesto

Af: Mette Sundberg
  • 24. marts 2019
  • 2
  • Print
Ingredienser
  • 2 squash
  • lidt olie til stegning
  • CITRON- OG PERSILLEPESTO
  • 1 dl frisk persille
  • 1 dl frisk salvie (hvis tørret brug kun ca. 1 tsk.)
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 dl soltørrede tomater
  • 1 dl parmesanost / grana padano
  • 1 spsk. olivenolie (evt. lidt mere)
  • Skal af 1/2 økologisk citron
  • Salt & peber
Fremgangsmåde
Step 1
Put alle ingredienserne undtagen olien i en blender/foodprocessor og kør den til en grynet masse.
Step 2
Tilsæt evt. lidt af olien, hvis maskinen mangler lidt væske for at kunne blende ordentligt. Rør til sidst resten af olien i med en ske. Smag til med salt og peber.
Step 3
Striml squash i en spiralizer og steg på en pande i lidt olie i max. 1 minut. De må ikke blive for vandede.
Step 4
Tag strimlerne op af og læg dem i en skål. Bland pestoen i squashen og server sammen med f.eks. kylling eller fisk.
Step 5
TIP! Du kan også undlade at stege squashen og spise den rå blandet med pestoen.

Tags

  • mad i en fart
  • spis mere grønt

Del / udskriv:

  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to print (Opens in new window)

Indlægsnavigation

Salat med frikadeller af sød kartoffel, sprøde kikærter og urtedressing
Kyllingelasagne spækket med grøntsager

Relaterede indlæg

Dahl med røde linser
Aftensmad, Fjerkræ, Vegetar  /  12. august 2019
af Mette Sundberg  /  0 kommentarer

Dahl med røde linser

Thaiinspireret quinoasalat med rød spidskål & gulerødder
Salater, Tilbehør  /  29. juni 2019
af Mette Sundberg  /  0 kommentarer

Thaiinspireret quinoasalat med rød spidskål & gulerødder

Ristet rugbrød med avocado & hytteost
Frokost / madpakker  /  24. juni 2019
af Mette Sundberg  /  0 kommentarer

Ristet rugbrød med avocado & hytteost

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om mig

 

Jeg hedder Mette Sundberg og arbejder som selvstændig kostvejleder & personlig træner i Nordsjælland.  Jeg er 46 år, gift med Jacob og sammen har vi Gustav på 12 år og Filippa på 11 år.

Jeg arbejder med overordnet sundhed og har bl.a. fokus på at fremme en antiinflammatorisk livsstil i form af antioxidanter, sunde fedtstoffer, fibre, et stabilt blodsukker og en aktiv & positiv hverdag.

Jeg er ikke fanatisk og lever selv efter princippet, “alt med måde”. Det handler om at gøre kroppen robust til at kunne stå i mod de knap så sunde faktorer, vi bevidst såvel som ubevidst udsætter den for. Der skal ikke være forbudte madvarer, medmindre der er tale om sygdom, allergi eller intolerance. For mange restriktioner medfører cravings, overspisning og dårligt humør.

Jeg elsker at ekserimentere med mad, og her på bloggen vil jeg dele opskrifter og skrive indlæg omkring sundhed og træning – ikke mindst om, hvordan man får integreret en sundere hverdag i en travl (børne)familie.

Har du lyst til at starte i et sundhedsforløb hos mig, så kig endelig forbi www.mettesundberg.dk.

Velkommen til – jeg glæder mig til at være med til at gøre din dagligdag lidt sundere på den sjove måde!

Følg mig her

  • Facebook
  • Instagram

Tags

  • "grønne" proteiner
  • antiinflammatorisk
  • guf til tarmene
  • junkfood i en sundere udgave
  • mad i en fart
  • omega-3
  • sommerferietræning
  • spis mere grønt
  • sunde fedtsyrer
  • sundere søde fristelser
  • vegetar

Kontakt

Ønsker du at høre mere om et sundheds- eller træningsforløb hos mig, eller ønsker du et erhvervsmæssigt samarbejde så send mig endelig en besked ved at KLIKKE HER .
Du kan også læse meget mere om mine vejledningsforløb på mettesundberg.dk

  • Facebook
  • Instagram

Følg med på Facebook

Følg med på Facebook

Er der noget, du leder efter på bloggen? Så søg lige her…

Praktisk information

  • Kontakt
  • Om mig
  • Kostvejledning / Træning
  • Cookie- og privatlivspolitik
  • Reklamepolitik & annoncering
  • Brugervilkår
  • ©sundbergshverdag.dk 2019
Jeg anvender cookies for at sikre, at jeg giver dig den bedst mulige oplevelse af mit website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, accepterer du samtidig min cookie- og privatlivspolitik. OkCookie- og privatlivspolitik