Grønkålschips
- 15. april 2019
Ingredienser
- 250 g grønkål
- 2 spsk. olie
- 0,5 tsk. salt
Fremgangsmåde
- Step 1
- Forvarm ovnen til 80 grader.
- Step 2
- Skyl grundigt grønkålsbladene, ryst dem og riv stykker på størrelse med ca. 6 cm af langs stænglsen. Stænglerne bruges ikke.
- Step 3
- Læg alle grønkålsstykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og masser dem olie og salt.
- Step 4
- Bag dem i ovnen i ca. 40 minutter – rør gerne i dem undervejs.
- Step 5
- Tag dem ud, når de er blevet crispy.
Her får du dem som “chips” – de er super sprøde og selv børn kan lide dem!
Har du travlt, kan du godt øge ovntemperaturen og bage dem i kortere tid – men jo lavere varme, jo flere næringsstoffer bibeholdes.
Server dem som tilbehør eller som ingrediens i en lækker salat.