• Facebook
  • Instagram
Sundbergs Hverdag

en sundhedsblog om alt fra antiinflammatorisk kost til dødløft

  • Forside
  • Opskriftsindex
  • Sundhed / motion
    • Blogindlæg – KROP & SUNDHED
    • Blogindlæg – MOTION & TRÆNING
  • Kostvejledning / Træning
  • Om / Kontakt
    • Om mig
    • Kontakt
    • Brugervilkår
    • Reklamepolitik & annoncering
    • Cookie- og privatlivspolitik
Aftensmad, Fisk & skaldyr, Frokost / madpakker  /  22. maj 2019

Spinatpandekager med røget laks og grønt

af Mette Sundberg

Del / udskriv:

  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to print (Opens in new window)
Spring ned til opskriften
Spinatpandekager med røget laks og grønt

Spinatpandekager er både dekorative og smager super godt! Her får du en lidt grovere udgave, idet den er lavet overordnet på fuldkorn. Det er en rigtig god mulighed for at få brugt rester fra køleskabet. Fyld dem med laks, kylling, rejer eller andet samt grøntsager og lav evt. en lækker frisk dressing. Her har jeg lavet den med spinat, spidskål, tomat, peberfrugt, avocado og røget laks toppet med en dressing lavet på cremefraiche, hvidløg og frisk timian. De er så absolut også top lækre i madpakken for både store og små!

Spinatpandekager med røget laks og grønt

Af: Mette Sundberg
  • 22. maj 2019
  • 12 stk.
  • Print
Ingredienser
  • SPINATPANDEKAGER
  • 5 æg
  • 250 g spinat
  • 4 dl mælk (almindelig eller plantebaseret)
  • 150 g fuldkornsmel
  • 80 g hvedemel
  • 1,5 tsk. salt
  • Peber
  • Olie til stegning

  • GRØNTSAGER
  • Frisk spinat
  • Fintsnittet spidskål
  • Tomater, rød peberfrugt & avocado i skiver

  • DRESSING
  • 2,5 dl cremefraiche (max. 9 %)
  • 2 spsk. hakket frisk timian
  • 1/2-1 fed presset hvidløg
  • 1 lille finthakket rødløg
  • Salt, peber og evt. lidt citronsaft
Fremgangsmåde
Step 1
Blend først æg og spinat sammen med en stavblender eller i en blender, tilsæt mælk og blend indtil spinaten er blendet fint.
Step 2
Tilsæt mel, salt & peber og rør godt rundt.
Step 3
Steg pandekagerne i lidt olie. Vend dem forsigtigt, da de godt kan finde på at knække i starten af stegningsprocessen.
Step 4
Skær imens grøntsager og bland en lækker dressing.

Del / udskriv:

  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to print (Opens in new window)

Indlægsnavigation

Kødfri bolognese med linser
Sprøde edamamebønner med chili & frisk timian

Relaterede indlæg

Butternut squash Carbonara
Aftensmad, Svinekød  /  18. august 2019
af Mette Sundberg  /  0 kommentarer

Butternut squash Carbonara

Dahl med røde linser
Aftensmad, Fjerkræ, Vegetar  /  12. august 2019
af Mette Sundberg  /  0 kommentarer

Dahl med røde linser

Ristet rugbrød med avocado & hytteost
Frokost / madpakker  /  24. juni 2019
af Mette Sundberg  /  0 kommentarer

Ristet rugbrød med avocado & hytteost

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om mig

 

Jeg hedder Mette Sundberg og arbejder som selvstændig kostvejleder & personlig træner i Nordsjælland.  Jeg er 46 år, gift med Jacob og sammen har vi Gustav på 12 år og Filippa på 11 år.

Jeg arbejder med overordnet sundhed og har bl.a. fokus på at fremme en antiinflammatorisk livsstil i form af antioxidanter, sunde fedtstoffer, fibre, et stabilt blodsukker og en aktiv & positiv hverdag.

Jeg er ikke fanatisk og lever selv efter princippet, “alt med måde”. Det handler om at gøre kroppen robust til at kunne stå i mod de knap så sunde faktorer, vi bevidst såvel som ubevidst udsætter den for. Der skal ikke være forbudte madvarer, medmindre der er tale om sygdom, allergi eller intolerance. For mange restriktioner medfører cravings, overspisning og dårligt humør.

Jeg elsker at ekserimentere med mad, og her på bloggen vil jeg dele opskrifter og skrive indlæg omkring sundhed og træning – ikke mindst om, hvordan man får integreret en sundere hverdag i en travl (børne)familie.

Har du lyst til at starte i et sundhedsforløb hos mig, så kig endelig forbi www.mettesundberg.dk.

Velkommen til – jeg glæder mig til at være med til at gøre din dagligdag lidt sundere på den sjove måde!

Følg mig her

  • Facebook
  • Instagram

Tags

  • "grønne" proteiner
  • antiinflammatorisk
  • guf til tarmene
  • junkfood i en sundere udgave
  • mad i en fart
  • omega-3
  • sommerferietræning
  • spis mere grønt
  • sunde fedtsyrer
  • sundere søde fristelser
  • vegetar

Kontakt

Ønsker du at høre mere om et sundheds- eller træningsforløb hos mig, eller ønsker du et erhvervsmæssigt samarbejde så send mig endelig en besked ved at KLIKKE HER .
Du kan også læse meget mere om mine vejledningsforløb på mettesundberg.dk

  • Facebook
  • Instagram

Følg med på Facebook

Følg med på Facebook

Er der noget, du leder efter på bloggen? Så søg lige her…

Praktisk information

  • Kontakt
  • Om mig
  • Kostvejledning / Træning
  • Cookie- og privatlivspolitik
  • Reklamepolitik & annoncering
  • Brugervilkår
  • ©sundbergshverdag.dk 2019
Jeg anvender cookies for at sikre, at jeg giver dig den bedst mulige oplevelse af mit website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, accepterer du samtidig min cookie- og privatlivspolitik. OkCookie- og privatlivspolitik