Go Back
Kokosbarer med chokoladeovertræk

Ingredients

  • 1 dåse kokosmælk (400 ml)
  • 150 g groft kokosmel
  • 1 tsk. vanillepulver
  • 1-2 tsk. kokossukker/blendede dadler
  • Evt. 1 lille drys salt
  • 200 g mørk chokolade (min. 70%)
  • Eks. jordbærdrys til topping

Instructions

  • Kokosmælken stilles på køl gerne dagen før, så kokosfedtet lægger sig på toppen.
  • Bland kokosfedt (dvs. ikke kokosvandet) med kokosmel, vanille, kokossukker/dadler og smag evt. til med meget lidt salt. Tilsæt evt. lidt af kokosvandet, hvis massen er alt for tyk.
  • I et fad, det kan tåle fryser, lægges et stykke bagepapir, og kokosmassen mases godt ned og fordeles jævnt i den ønskede tykkelse. Stil fadet på køl i min. 30 minutter.
  • Smelt chokoladen og skær kokosmassen ud i barer med en skarp kniv.
  • Dyp barerne i chokoladen og drys med kokos og evt. jordbærdrys.
  • Sæt dem i køleskab, så chokoladen lige kan størkne.
Ret: Kager & søde sager