
Sundbergs bananbrød
Bananbrød findes i et hav af forskellige versioner og udgaver - og her får du vores version, som er et sikkert hit hos både børn og voksne!
Ingredients
- 2 dl havregryn
- 12 dadler (husk at fjerne stenene)
- 1 håndfuld nødder
- 1 tsk. bagepulver
- 0,5 tsk. kanel
- 2,5 tsk. vanillesukker
- 1 knivspids salt
- 1 spsk. kokosolie (kan udelades)
- 3 æg
- 3 modne bananer
- 100 g mørk chokolade
Instructions
- Tænd ovnen på 180 g varmluft.
- Blend havregryn, dadler og nødder til fint "mel" i en minihakker eller blender.
- Tilsæt bagepulver, kanel, vanillesukker, salt og kokosolie og blend lidt igen.
- Mos bananerne med en gaffel i en skål, slå æggene i og rør godt rundt.
- Tilsæt den tørre blanding og rør rundt.
- Hak chokoladen i passende stykker, hæld det i skålen og rør det hele godt sammen.
- Put bagepapir i en bageform og hæld dejen deri. Jeg har brugt en form på 11 x 28 cm.
- Bages i ca. 30-35 minutter, men hold øje undervejs.
- Tag det ud af ovnen og køl af på bagerist.
- Det smager bedst koldt, så sæt det i køleskab, når det er kølet af.
Ret: Kager & søde sager