Sprøde kartoffelbåde med feta & citron

Bedømmelse: 0.00
(0)
23. april 2025
Kartofler med feta og citron

Sprøde kartofler med feta og citron

De her er geniale i airfryeren, men kan også sagtens laves i en almindelig ovn. Smagen er skøn - særligt kombinationen af feta og citron giver lige det sidste pift.

Ingredients
  

  • 1 kg kartofler
  • 1-2 spsk olie
  • salt efter behov
  • 2 dl feta i tern / smuldret
  • 1 spsk revet citronskal
  • evt. lidt persille

Instructions
 

  • Rens/skrub kartoflerne godt, skær dem i både og læg dem løbende i en skål med frisk koldt vand.
  • Hæld til sidst vandet fra og hæld kartoffelbådene ned i airfryer-kurven (uden rist) eller i en bradepande (hvis du bruger oven).
  • Hæld olien i og og bland det godt sammen.
  • Bag dem ved 200 grader i cirka 30 minutter (alt efter om det er airfryer eller almindelig ovn). Rør rundt undervejs og hold øje, så de ikke bliver brændte.
  • Imens kartoflerne bages, skæres fetaen i tern og citron rives fint.
  • Når de er sprøde og lækre, tages de ud af ovnen - drys salt på dem, mens de er varme.
  • Hæld dem i en skål og drys med feta og revet citronskal og evt. lidt persille.
  • Server med det samme.

Skriv et svar

Like
Luk
Copyright © 2023 SUNDBERGS HVERDAG.
Made with by Mette Sundberg All rights reserved.
Luk