
Sprøde kartofler med feta og citron
De her er geniale i airfryeren, men kan også sagtens laves i en almindelig ovn. Smagen er skøn - særligt kombinationen af feta og citron giver lige det sidste pift.
Ingredients
- 1 kg kartofler
- 1-2 spsk olie
- salt efter behov
- 2 dl feta i tern / smuldret
- 1 spsk revet citronskal
- evt. lidt persille
Instructions
- Rens/skrub kartoflerne godt, skær dem i både og læg dem løbende i en skål med frisk koldt vand.
- Hæld til sidst vandet fra og hæld kartoffelbådene ned i airfryer-kurven (uden rist) eller i en bradepande (hvis du bruger oven).
- Hæld olien i og og bland det godt sammen.
- Bag dem ved 200 grader i cirka 30 minutter (alt efter om det er airfryer eller almindelig ovn). Rør rundt undervejs og hold øje, så de ikke bliver brændte.
- Imens kartoflerne bages, skæres fetaen i tern og citron rives fint.
- Når de er sprøde og lækre, tages de ud af ovnen - drys salt på dem, mens de er varme.
- Hæld dem i en skål og drys med feta og revet citronskal og evt. lidt persille.
- Server med det samme.