Kyllingelasagne spækket med grøntsager

Bedømmelse: 0.00
(0)
30. maj 2019
lasagne lavet af kyllingefars og masser af grøntsager

Kyllingelasagne spækket med grøntsager

Servings 4

Ingredients
  

KØDSOVS

  • 700 g hakket kyllingefars
  • 1 stort løg
  • 1 fed hvidløg
  • 3 stilke bladselleri
  • 3 store gulerødder
  • 4 mindre pastinakker
  • 1/2 squash
  • 2 tsk. oregano
  • 2 tsk. rosmarin
  • 3 tsk. paprika
  • 1 spsk. frisk timian
  • 1 drys cayennepeber
  • 3 laurbærblade
  • 500 g passata/flåede tomater
  • 1/2 dåse tomatpure
  • 3 dl kogt vand med 1/2 terning hønsebouillon
  • olie til stegning
  • salt & peber

"BECHAMEL"

  • 1 stort bæger hytteost
  • 1 dl parmesanost
  • revet muskatnød
  • salt & peber

LASAGNEPLADER & TOPPING

  • 1 spidskål (som lasagneplader) – alternativt fuldkornslasagneplader
  • revet ost til topping

Instructions
 

  • Hak løg, hvidløg, bladselleri, gulerødder, pastinakker & squash i små tern.
  • Steg det i lidt olie i en tykbundet gryde, indtil de er blevet godt møre. Hæld dem fra gryden over på en tallerken eller i en skål.
  • Hæld lidt ny olie på panden og svits de tørre krydderier i et minuts tid. Tilsæt kyllingekødet og svits indtil det er blevet brunet. Hak i det undervejs, så der ikke dannes store klumper.
  • Tilsæt grøntsagerne, passata, tomatpure, laurbærblade, frisk timian og bouillon og lad retten simre, så længe det er muligt.
  • Lav imens "bechamelsovsen": Blend hytteost og parmesan og smag til med muskatnød, salt & peber.
  • Pil forsigtigt bladene af spidskålen og skyl dem.
  • Læg lasagnen sammen skiftevis med kødsovs, "bechamel" og lasagneplader (=spidskål) og top med lidt revet ost.
  • Bag den i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 30-35 minutter
Køkken: Italiensk

Skriv et svar

Like
Luk
Copyright © 2023 SUNDBERGS HVERDAG.
Made with by Mette Sundberg All rights reserved.
Luk