Thaiinspireret quinoasalat med rød spidskål & gulerødder

Bedømmelse: 0.00
(0)
19. juni 2019

Jeg elsker quinoa – det indeholder masser af godenæringsstoffer – herunder bl.a. antioxidanter, proteiner, fibre, magnesium også mætter det rigtig godt.

Her har jeg lavet en thaiinspireret udgave med en dressingaf bl.a. ingefær & sesam og tilføjet gode grøntsager i form af rød spidskålog gulerødder. Den blev super lækker!

Gå til opskrift
Salat med quinoa, rød spidskål og gulerødder

Thaiinspireret quinoasalat med rød spidskål & gulerødder

Antal 4 personer

Ingredienser
  

SALATEN

  • 2 dl rå sort/hvid quinoa (skal koges)
  • 150 g revet gulerødder
  • 150 g fintsnittet spidskål
  • 1 skalotteløg
  • 1 håndfuld sesamfrø og mandler som drys

DRESSING

  • 2-4 cm ingefær
  • 1 spsk. ristet sesamolie
  • 1 spsk. riseddike
  • 1 tsk. honning
  • 2 spsk. friskpresset appelsinsaft

Sådan gør du
 

  • Kog quinoaen efter anvisning på pakken
  • Blend alle ingredienserne til dressingen sammen i en minihakker/blender og lad den stå og trække
  • Snit det røde spidskål og skalotteløget fint
  • Riv gulerødderne
  • Når quinoaen er færdigkogt, sættes den til afkøling
  • Bland til sidst quinoa, grøntsager og dressing sammen og drys med sesamfrø og mandler
Forfatter: Mette Sundberg
Ret: Salater & tilbehør
Køkken: Asiatisk

Skriv et svar

Like
Luk
Copyright © 2023 SUNDBERGS HVERDAG.
Made with by Mette Sundberg All rights reserved.
Luk