Grønkål bidrager bl.a. med både antioxidanter og en masse præbiotika, så det er en super sund spise!
Her får du dem som “chips” – de er super sprøde og selv børn kan lide dem!
Har du travlt, kan du godt øge ovntemperaturen og bage dem i kortere tid – men jo lavere varme, jo flere næringsstoffer bibeholdes.
Server dem som tilbehør eller som ingrediens i en lækker salat.
Grønkålschips
Ingredienser
- 250 g frisk grønkål
- 2 spsk. olie
- 0,5 tsk. salt
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 90 grader varmluft
- Skyl grønkålsbladene, ryst dem og riv stykker på størrelse med ca. 6 cm af langs stænglen. Stænglerne smides ud.
- Læg alle grønkålsstykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og masser dem godt med olie og salt.
- Bag dem i ovnen i ca. 40 minutter – rør gerne i dem undervejs.
- Tag dem ud, når de er blevet crispy og server dem med det samme.