Grønkålschips

Bedømmelse: 0.00
(0)
3. juli 2019
Gå til opskrift

Grønkål bidrager bl.a. med både antioxidanter og en masse præbiotika, så det er en super sund spise!

Her får du dem som “chips” – de er super sprøde og selv børn kan lide dem!

Har du travlt, kan du godt øge ovntemperaturen og bage dem i kortere tid – men jo lavere varme, jo flere næringsstoffer bibeholdes.

Server dem som tilbehør eller som ingrediens i en lækker salat.

Grønkål ristet i ovnen

Grønkålschips

Ingredienser
  

  • 250 g frisk grønkål
  • 2 spsk. olie
  • 0,5 tsk. salt

Sådan gør du
 

  • Forvarm ovnen til 90 grader varmluft
  • Skyl grønkålsbladene, ryst dem og riv stykker på størrelse med ca. 6 cm af langs stænglen. Stænglerne smides ud.
  • Læg alle grønkålsstykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og masser dem godt med olie og salt.
  • Bag dem i ovnen i ca. 40 minutter – rør gerne i dem undervejs.
  • Tag dem ud, når de er blevet crispy og server dem med det samme.
Ret: Salater & tilbehør, Snacks

Skriv et svar

Like
Luk
Copyright © 2023 SUNDBERGS HVERDAG.
Made with by Mette Sundberg All rights reserved.
Luk