Sprøde edamamebønner med chili & frisk timian

Bedømmelse: 0.00
(0)
11. maj 2019
Gå til opskrift

Edamamebønner bruges meget bl.a. i det japanske og kinesiske køkken, indeholder godt med protein (en bred vifte af aminosyrer) og er også en god kilde til kostfibre, jern, calcium, zink, E- og B-vitaminer. De mætter rigtig godt og kan tilberedes på mange forskellige måder.

Her har jeg lavet dem til snacks, som kan bruges som topping i en god (frokost)salat, som tilbehør til aftensmaden eller bare som en god weekendsnack i stedet for chipsskålen. Du kan krydre dem med dine egne favoritkrydderier og evt. tilsætte lidt revet parmesanost. Har du en airfryer, kan de med fordel laves i den.

Sprøde edamamebønner med chili & frisk timian

Ingredienser
  

  • 400 g frosne bælgede edamamebønner
  • 1 spsk. olie
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. hakket frisk timian
  • 1 drys kværnede chilikerner/chilipulver alt efter hvor stærke du vil have dem.

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 g varmluft
  • Fordel edamamebønnerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bland dem godt med de øvrige ingredienser
  • Bag dem i ovnen i 15-20 minutter og rør lidt rundt i det undervejs
  • Server med det samme
Ret: Snacks

Skriv et svar

Like
Luk
Copyright © 2023 SUNDBERGS HVERDAG.
Made with by Mette Sundberg All rights reserved.
Luk