Mini-okonomiyaki’s

Bedømmelse: 0.00
(0)
27. januar 2025
Mini-okonomiyaki's

Mini-okonomiyaki’s

Disse små banditter fyldt med fibre kan f.eks. bruges som tilbehør til aftensmaden, i en salatbowl eller til madpakken. Normalt er der hvedemel i okonomiyaki, men jeg har i denne opskrift valgt kikærtemel for at tilføje mere protein.

Ingredients
  

  • 300 g fint snittet spidskål
  • 130 g revet gulerod
  • 2 stk. æg
  • 1 fed presset hvidløg
  • 1/4 tsk. salt
  • 1 spsk. Kimchi Chili sauce Bruges alm. chili sauce skal der nok lidt mindre i afhængigt af styrken
  • 0,5 dl varmt vand
  • 1/2 terning fiskebouillon
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 1,5 dl kikærtemel Alternativt alm. hvedemel
  • Peber
  • Olie til stegning

Instructions
 

  • Snit spidskål i fine strimler
  • Skræl gulerødderne og riv dem
  • Put spidskål og gulerødder i en skål og tilsæt æg, hvidløg, salt & chili sauce
  • Bland bouillonen i det kogende vand og tilsæt grøntsagsmassen – rør rundt
  • Bland bagepulver i melet og rør det i grøntsagsmassen
  • Tilsæt lidt friskkværnet peber
  • Varm en pande godt op, tilsæt olie og læg små klatter af grøntsagsmassen på panden
  • Steg dem på begge sider ved middel varme indtil de er gyldne og lidt crispy
  • Server med det samme
Ret: Aftensmad, Frokost/madpakker, Salater & tilbehør

Skriv et svar

Like
Luk
Copyright © 2023 SUNDBERGS HVERDAG.
Made with by Mette Sundberg All rights reserved.
Luk