
Mini-okonomiyaki’s
Disse små banditter fyldt med fibre kan f.eks. bruges som tilbehør til aftensmaden, i en salatbowl eller til madpakken. Normalt er der hvedemel i okonomiyaki, men jeg har i denne opskrift valgt kikærtemel for at tilføje mere protein.
Ingredients
- 300 g fint snittet spidskål
- 130 g revet gulerod
- 2 stk. æg
- 1 fed presset hvidløg
- 1/4 tsk. salt
- 1 spsk. Kimchi Chili sauce Bruges alm. chili sauce skal der nok lidt mindre i afhængigt af styrken
- 0,5 dl varmt vand
- 1/2 terning fiskebouillon
- 1/2 tsk. bagepulver
- 1,5 dl kikærtemel Alternativt alm. hvedemel
- Peber
- Olie til stegning
Instructions
- Snit spidskål i fine strimler
- Skræl gulerødderne og riv dem
- Put spidskål og gulerødder i en skål og tilsæt æg, hvidløg, salt & chili sauce
- Bland bouillonen i det kogende vand og tilsæt grøntsagsmassen – rør rundt
- Bland bagepulver i melet og rør det i grøntsagsmassen
- Tilsæt lidt friskkværnet peber
- Varm en pande godt op, tilsæt olie og læg små klatter af grøntsagsmassen på panden
- Steg dem på begge sider ved middel varme indtil de er gyldne og lidt crispy
- Server med det samme