
Bowl m/ blomkålsnuggets
En lækker vegetarisk bowl, som du kan kombinere, lige som du har lyst
Ingredients
Blomkålsnuggets
- 470 g blomkålsbuketter
- 75 g kikærtemel
- 1 tsk. røget paprika
- 1 tsk. alm. paprika
- 1,5 tsk. hvidløgspulver
- 1,5 dl koldt vand
- salt & peber
- 1 tsk. chilisovs
- 200 g panko rasp
- olie til stegning
Ris
- 3-4 dl ris
- vand & salt Se pakning
Grønt
- Spidskål, peberfrugt, avocado, cherrytomater og grønkål var hvad vi havde i køleskabet – brug hvad I har lyst til 🙂
Sauce
- Chilimayo, Teriyaki, soya – eller hvad I bedst kan lide af dips.
Instructions
Blomkålsnuggets
- Skær blomkålen i passende størrelser og skyl dem i koldt vand
- Bland kikærtemel, krydderier og vand sammen i en skål
- Tilsæt blomkålsstykkerne og rør godt rundt, så alle stykker er blevet smurt ind i blandingen.
- Hæld panko rasp i en dyb tallerken og dyp blomkålsstykkerne i raspen
- Varm olien på en pande og steg blomkålsstykkerne til fine nuggets ved middel varme. Vend dem undervejs, så de bliver gyldenbrune på alle sider.
Ris
- Kog risene efter instruktionen på pakningen
Grønt
- Skyl og snit grøntsagerne