De lækreste kokosbarer

Bedømmelse: 0.00
(0)
5. april 2019
Gå til opskrift

Trænger du til et godt alternativ til en kage eller fredagsslikket? – og kan du lide kokos? Så er disse lige noget for dig!

Jeg vil vove at påstå, at de smager bedre end en almindelig Bountybar, og så får de oven i købet ikke blodsukkeret til at fise op og ned, som en almindelig chokoladebar ville gøre.

Ingredienser
  

  • 1 dåse kokosmælk (400 ml)
  • 150 g groft kokosmel
  • 1 tsk. vanillepulver
  • 1-2 tsk. kokossukker/blendede dadler
  • Evt. 1 lille drys salt
  • 200 g mørk chokolade (min. 70%)
  • Eks. jordbærdrys til topping

Sådan gør du
 

  • Kokosmælken stilles på køl gerne dagen før, så kokosfedtet lægger sig på toppen.
  • Bland kokosfedt (dvs. ikke kokosvandet) med kokosmel, vanille, kokossukker/dadler og smag evt. til med meget lidt salt. Tilsæt evt. lidt af kokosvandet, hvis massen er alt for tyk.
  • I et fad, det kan tåle fryser, lægges et stykke bagepapir, og kokosmassen mases godt ned og fordeles jævnt i den ønskede tykkelse. Stil fadet på køl i min. 30 minutter.
  • Smelt chokoladen og skær kokosmassen ud i barer med en skarp kniv.
  • Dyp barerne i chokoladen og drys med kokos og evt. jordbærdrys.
  • Sæt dem i køleskab, så chokoladen lige kan størkne.
Ret: Kager & søde sager

Skriv et svar

Like
Luk
Copyright © 2023 SUNDBERGS HVERDAG.
Made with by Mette Sundberg All rights reserved.
Luk